Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Torra se’n fot del Gobierno del diàleg: “Cal agrair l’esforç titànic que fa pel comerç, la indústria i el turisme català”

|

- Publicitat -

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, del Gobierno de Pedro Sánchez, el de la nova etapa i del diàleg, ha posat més llenya al foc sobre la possibilitat que el MWC se’n vagi a Madrid després que la presidenta del PP de la CA madrilenya, Isabel Ayuso, assegurés que ja hi havia contactes.

La ministra, lluny de tancar files amb els organitzadors, que feien mofa de la possibilitat d’anar a la capital mesetera, en una entrevista a El Periódico, ha afirmat que “qualsevol ciutat és candidata al Mobile” i que “ningú diu que es quedi a Barcelona per tota la vida”.

Publicitat

El Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, no ha pogut resistir-se i aprofitant les paraules de la ministra, s’ha burlat del Gobierno de Sánchez tirant d’ironia: “Cal agrair sempre la dedicació i l’esforç titànic que fan els successius i successives ministres espanyoles pel comerç, la indústria i el turisme català”. A més, després de la sàtira, ha fet una reflexió més profunda: “Els ministres passen, però el seu immutable suport al progrés dels catalans, roman”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut