Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Torra recorda una dada alarmant sobre la pandèmia

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat inhabilitat per Espanya, Quim Torra, segueix l’actualitat de la gestió de les mesures per evitar contagis del coronavirus d’una manera molt activa des de les xarxes. De fet, una de les seves reflexions en deixar obligatòriament el càrrec públic va ser no poder seguir al capdavant de la lluita contra la pandèmia.

Així i tot, segueix aportant dades i una mirada crítica i reflexiva des de les xarxes sobre l’actualitat de la Covid-19. Avui mateix ha tornat a fer una piulada on recordava una dada alarmant sobre l’impacte del coronavirus a Catalunya que no l’ha de fer menystenir de cara a una possible relaxació de mesures.

Publicitat

Torra ha apuntat que, actualment, “tenim a les UCIs del país 591 persones ingressades” i ha recordat, seguidament, que “abans de l’epidèmia, el sistema salut català tenia un total de 600 llits d’UCI”.

En aquest sentit ha reflexionat en veu alta: “Hem de ser molt conscients del moment crític i de la màxima pressió d’AP i hospitalària. Per la seva recuperació i per tots els que ens cuiden”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut