Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Torra passa del TS: “Res no ha canviat”

|

- Publicitat -

Quim Torra ha valorat després que la premsa espanyola hagi confirmat que el Tribunal Suprem espanyol hagi donar raó a la JEC que inhabilitava el president de la Generalitat a exercir com a diputat al Parlament de Catalunya.

El Molt Honorable president ha assegurat que “no ha canviat res” demostrant que seguirà exercint amb normalitat el seu càrrec i ha avisat l’Estat: “no ens farem enrere”.

Publicitat

Torra ha assegurat que segueix sent diputat i president de Catalunya “perquè així ho va votar la ciutadania i va ratificar el Parlament”.

Pocs minuts després de les dues de la tarda es coneixia que la Sala del Contenciós-administratiu de Tribunal Suprem espanyol ha acordat de forma unànime no accedir a la pretensió de la defensa del president perquè quedi en suspens l’executivitat de la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) del passat 3 de gener, que va retirar al mandatari català la seva credencial de diputat al Parlament. Encara queda pendent la resolució sobre el fons.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut