Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Torra homenatja la figura d’Heribert Barrera

|

- Publicitat -

El ple de Barcelona ha aprovat avui retirar la Medalla d’Or a Heribert Barrera a proposta del grup del regidor Manuel Valls. Tot i tirar endavant la proposta gràcies a la bancada unionista (comuns, Cs, PP i PSC) està per veure com queda finalment la decisió perquè s’han equivocat amb el segon cognom.

Cal recordar, també, que Ada Colau i els comuns es van negar a retirar la Medalla al rei emèrit Juan Carlos I, ara fugit, o a col·laboradors dels GAL.

Publicitat

Sigui com sigui, davant la polèmica, el MHP de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut tancar files la figura de l’històric dirigent d’ERC i l’ha homenatjat amb una piulada aquest vespre.

Torra recordava algunes de les cèlebres frases de Barrera com “Jo proclamo (1978, Congrés Diputats) des d’aquesta tribuna que Catalunya té dret a l’autodeterminació” o ‘Tenim pressa, molta pressa”.

El president ha tancat la publicació amb una proclama a mode honorança: “Sí, estimat President Barrera, tenim molta, moltíssima pressa per fer realitat allò al que vau dedicar la vostra vida: la llibertat de Catalunya”.

Et pot interessar  Els comuns afirmen que ERC "no se'n surt amb governar" i que la "solució no passa pel desarrollisme del PSC" el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut