Dissabte, 11 de juliol de 2020 - Edició 716
La República

Torra contraataca: anuncia accions legals per una “irregularitat” processal contra la justícia espanyola

El president de la Generalitat afirma que la “pressa” del TSJC per resoldre el cas dels llaços grocs és “absoluta”

Redacció
Redacció 02/09/2019
Quim Torra, president de la Generalitat / Junts per Catalunya

Fa unes hores us explicàvem la rapidesa extrema amb què ha actuat la justícia espanyola contra el president Quim Torra demostrant així la seva manca d’objectivitat i imparcialitat a l’hora de tractar un cas contra independentistes.

El president de la Generalitat ha compartit aquesta anàlisi de La República i ha vist una “celeritat interessada de la justícia” contra ell i, conseqüentment, ha anunciat que durà a terme accions legals per una “irregularitat” processal del TSJC.

Torra, creu que no hi ha un pam de net en el cas dels llaços grocs i en un comunicat de premsa que ha enviat l’Oficina del president aquest dilluns a la tarda, el gabinet denuncia una “irregularitat” processal que posa en dubte la “imparcialitat” del TSJC, que aquest matí ha fixat per al 25 i 26 de setembre el judici contra Torra per desobediència a les resolucions de la JEC sobre la retirada de llaços grocs de les façanes dels edificis de la Generalitat en campanya electoral. El president afirma al comunicat que la “pressa” del TSJC per resoldre el cas és “absoluta”. “La justícia és lenta només quan vol”, afegeix el text. La defensa de Torra exercirà les accions legals “pertinents” contra aquest “error processal” que demostra que la pressa “és enemiga del rigor”.

Relacionats