Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Torra celebra l’impuls de la intel·ligència artificial a Catalunya: “Avui és un acte d’autoestima i un projecte de país”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha aplaudit l’impuls de la intel·ligència artificial (AI, en anglès) a Catalunya.

Publicitat

“L’acte d’avui es pot veure com un punt de trobada de la societat del coneixement i la revolució digital, però també com un acte d’autoestima col·lectiva”, ha assenyalat Torra en la presentació de l’estratègia d’AI a Palau. “D’autoestima pel talent dels professionals i investigadors del nostre país, i de l’aposta del govern per dotar Catalunya d’una estratègia digital”, ha continuat Torra.

La Generalitat ha aprovat aquest dimarts la inversió de 10 MEUR en tres anys per impulsar la intel·ligència artificial i la creació d’un centre especialitzat, el CIDAI: “Serà un referent immediat”, ha sentenciat el president.

Et pot interessar  Quim Torra i Josep Costa recorren al TC la denúncia contra el govern espanyol per l’espionatge dels seus mòbils amb Pegasus
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió