Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Torra anuncia un acord de Govern per atendre de manera “ràpida” als afectats pel temporal

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que el Govern aprovarà aquest dimarts un acord de govern per donar una primera resposta “de manera ràpida i coordinada” als afectats pel temporal aquesta setmana a Catalunya.

“Hem de reaccionar ràpid, perquè ens juguem el futur de la pagesia i del territori”, ha declarat aquest diumenge als periodistes després de reunir-se amb els alcaldes de la comarca de les Garrigues, en un matí en què també ha visitat les zones afectades pel temporal a l’Espluga de Francolí (Tarragona), Montblanc (Tarragona) i la Floresta (Lleida).

Publicitat

L’objectiu de la reunió era coordinar totes les administracions “perquè tothom tingui molt clar a qui dirigir les peticions d’ajuda”.

Torra ha demanat als alcaldes que facin una quantificació dels danys, tant públics com privats, “per poder fer front a aquesta situació d’emergència” que ha afectat camps, carreteres, camins, cultius i molts pobles, ha dit.

També s’ha referit a les persones que continuen desaparegudes en diversos municipis de Catalunya pel temporal: “Estem centrant tots els nostres esforços en trobar-les”.

Et pot interessar  Protecció Civil preveu forts onatges i mar de fons "notable" per diumenge
Publicitat

Opinió

Minut a Minut