Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Torra agraeix mantenir un “projecte de país” pel Tech Spirit, que substitueix el MWC

|

- Publicitat -

Els emprenedors han donat aquest diumenge el tret de sortida al Barcelona Tech Spirit amb el Mobile Lunch a la Boqueria, que s’ha convertit en un espai de trobada de l’ecosistema digital i emprenedor. El CEO de la fundació MWC, Carlos Grau, ha destacat que aquesta “és una resposta excepcional per una situació excepcional que ens ha de servir per preparar la millor edició del MWC i 4YFN”. En en el mateix sentit, Miquel Martí, CEO de Barcerlona Tech City, ha explicat que el Tech Spirit “es proposa omplir el buit d’aquest febrer” gràcies a l’empenta dels emprenedors.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha agraït “l’esforç” de tots els sectors per “mantenir” un “projecte de país” fent un paral·lelisme amb la reconstrucció del Liceu.

Publicitat

“Revolucionaries i revolucionaris digitals, emprenedors d’aquest país: moltes gràcies per tornar a ser aquí”, ha dit Torra en el discurs inaugural, on també han assistit la secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

Torra ha subratllat la solidesa del front institucional i empresarial que han fet possible aquest esdeveniment, i ha dit que “les mostres d’unitat” que han donat aquests dies són per a ell un orgull com a president.

Ha destacat que hagin estat emprenedors i empreses que ho hagin impulsat: “Celebro que vagi de baix a dalt, és la clau de tot. Calia que aquesta setmana continués amb més activitats i força que mai”.

Et pot interessar  El TS inadmet el recurs de Torra contra la pena per no despenjar la segona pancarta pels polítics presos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut