Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Tornen a circular els trens entre Manresa i Calaf després de l’incendi a la catenària que va deixar vuit ferits

La tarda del dijous, un tren que anava direcció Cervera amb una setantena de passatgers a bord va quedar atrapat entre dos túnels a Rajadell (Bages) a causa de l'incendi que afectava la catenària

|

- Publicitat -

Restablerta la circulació de trens entre Manresa i Calaf (Anoia) després de l’incendi a la catenària que va provocar foc en un tren de l’R12 i va deixar vuit ferits lleus. La incidència, que va tenir lloc entre dos túnels a Rajadell (Bages) a dos quarts de nou de la nit, s’ha solucionat el matí d’aquest divendres, 21 de juliol, cap a tres quarts de vuit del matí. Com que la freqüència de trens al Bages no és la mateixa que a l’àrea metropolitana, cap tren s’ha vist afectat per aquesta interrupció del servei, ja que el primer tren que fa aquest recorregut no passa per la capital del Bages fins a les 09.16 hores.

La tarda del dijous, un tren que viatjava direcció Cervera amb una setantena de passatgers a bord va quedar atrapat entre dos túnels a Rajadell (Bages) a causa de l’incendi que afectava la catenària. El foc va cremar la part superior d’un dels vagons i Protecció Civil va activar la fase de prealerta del pla Ferrocat.

Publicitat

La incidència va provocar ferides lleus a vuit dels passatgers del tren; entre els ferits hi havia persones que van patir un atac d’ansietat, taquicàrdies i altres que van fer-se diferents lesions en el moment de baixar a peu de via.

Un total de nou dotacions dels Bombers van desplaçar-se al lloc dels fets per apagar l’incendi i acompanyar fins a l’estació les persones que viatjaven al comboi. Per la seva part, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar dues ambulàncies terrestres.

Et pot interessar  Aprendre català de la mà dels alumnes de Batxillerat, la iniciativa d'una escola de Manresa amb 27 nacionalitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut