Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tardà esclata: “Els del mossèn cedirem 2 senadors perquè JxCat tingui grup propi al Senat”

|

- Publicitat -

L’Estat està aprofitant les negociacions amb ERC per a dilapidar encara més les relacions entre els independentistes. Les negociacions dels republicans amb el PSOE no avancen, tal com ha explicat Alfred Bosch avui a TV3, per la negativa dels socialistes espanyols a les peticions bàsiques d’ERC.

El PSOE no vol fer ni un pas en fals i no vol exemplificar a Espanya que cedeix el més mínim. Per a seguir les converses amb ERC, demanava que el Parlament no votés la moció que pretenia presentar JxCat al ple del Parlament d’avui, ja que incomodava als socialistes espanyols i donava carnassa a la dreta espanyola per a fer-hi sang.

Publicitat

ERC, com a braç executor del PSOE, va demanar formalment a JxCat que retirés la moció i, a canvi, oferia prestar 2 senadors als juntàires perquè tinguin grup parlamentari al Senat.

Joan Tardà ha esclatat a Twitter i ha tret pit de la proposta d’ERC a JxCat però ha obviat els motius pels quals es feia. Així i tot, afirma: “Els “botiflers” i “traïdors” d’ERC cediran senadors perquè JxCat pugui formar grup parlamentari al Senat.

Et pot interessar  ERC i PSOE decideixen aparcar la taula de negociació de governs fins després del 12-M i el 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut