Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Així reconeix Alfred Bosch el fracàs de les converses amb el PSOE

|

- Publicitat -

El conseller d’exteriors de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, ha estat clar i català aquest matí durant una entrevista a Els Matins de TV3. Un dels temes, com no podia ser d’una altra manera, que ha centrat l’entrevista ha estat els pactes d’ERC amb el PSOE per intentar investir Pedro Sánchez.

Com sol ser habitual en l’estil de l’historiador, Bosch no s’ha mossegat la llengua i ha dit que les converses entre socialistes i republicans estan en una fase “massa preliminars”, ja que ha assegurat que “Ni tan sols està acordat allò bàsic i principal que demanem per poder començar”.

Publicitat

En aquest sentit ha advertit que si el vot fos avui, ERC votaria ‘No’ a Sánchez i que, per tant, “queda molt per córrer”. Bosch ha reconegut que “no hi ha acord” perquè el PSOE no accepta l’instrument amb el qual s’ha de basar la negociació com la taula de negociació.

El conseller ha recordat que “encara ara, Pedro Sánchez no agafa el telèfon al president de la Generalitat”. Tot i que diu que “ara que es comença a parlar” ha volgut ser prudent davant dels nuls fruits que ERC està obtenint amb la negociació.

Et pot interessar  Front comú del sobiranisme d'esquerres a les europees: MÉS se suma a ERC, EH Bildu i el BNG
Publicitat

Opinió

Minut a Minut