Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Surrealista: Roba un vehicle de Bombers i condueix amb el seu uniforme per Puigcerdà

|

- Publicitat -

Un jove de 18 anys i resident a l’àrea metropolitana de Barcelona ha estat detingut durant la matinada de dissabte a diumenge per haver robat un vehicle dels Bombers de la Generalitat i conduir-lo sense carnet i sota els efectes de l’alcohol.

Els Mossos d’Esquadra han indicat que el noi va entrar forçosament al parc de Bombers de Puigcerdà, va sostreure un cotxe i diverses peces de roba d’un uniforme d’aquest cos d’emergència i va decidir-se vestir de bomber.

Publicitat

Posteriorment, segons assenyalen les mateixes fonts, el va conduir per l’entorn i, en el moment de localitzar-lo, es va constatar que havia patit algun accident de caràcter lleu. L’arrestat ha de passar a disposició judicial aquest dilluns als jutjats de Puigcerdà.

L’home va ser trobat a l’entorn de la sala Badiu de Cerdanya, una discoteca, i la policia l’acusa dels delictes de robatori amb força, danys i conduir sota els efectes de l’alcohol i sense disposar del carnet.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut