Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

S’estrenarà en català la nova sèrie del Senyor dels Anells

|

- Publicitat -

Un notícia molt esperada pels amants de la fantasia es fa realitat i a més a més, en català. L’univers de JRR Tolkien torna a les pantalles en format sèrie: ‘L’anell del poder El Senyor dels Anells: L’anell del poder’. La notícia no només és aquesta, sinó que estarà doblada en català, tal com ha avançat el digital ‘Vilaweb’.

La nova sèrie s’estrenarà el 2 de setembre a Amazon Prime i també ho farà en basc, tal com ha anunciat el diari Berria. Es tractarà de la sèrie més cara que s’ha fet fins ara. La primera temporada ha costat uns 387 milions d’euros.

Publicitat

La història s’ambientarà a la llegendària Segona Edat de la història de la Terra Mitjana, mitjançant “un drama èpic que es desenvolupa milers d’anys abans dels esdeveniments d”El hobbit’ i ‘El senyor dels anells’ de J.R.R. Tolkien , i portarà els espectadors a una era en què es van forjar grans poders, regnes es van elevar a la glòria i van caure a la ruïna, herois inesperats van ser posats a prova, l’esperança penjava del fil més fi i el malvat més gran sortit de la ploma de Tolkien va amenaçar de cobrir tothom de foscor”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut