Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Sense vergonya: La policia diu que no espiava Torra el 10-N però reconeix un dispositiu de seguiment

|

- Publicitat -

Durant les passades eleccions espanyoles del 10-N, els escortes del molt honorable president Quim Torra van detectar que agents de la Policia Nacional els estaven seguint durant tota la jornada.

Els membres del dispositiu de seguretat de Torra van detectar tres vehicles sospitosos i, després interpel·lar als seus ocupants, cinc d’ells van assegurar ser agents del Cos Nacional espanyol de Policia. És més, quan els Mossos van rastrejar les matrícules de dos dels cotxes van constatar que no apareixien en cap registre oficial. Un cas d’espionatge d’Estat en tota regla i del tot esperable quan Espanya veu perillar el seu futur amb la independència de Catalunya.

Publicitat

La barra de la policia espanyola no té límits. Un cop destapat el cas d’espionatge, de cara a la galeria, el ministre d’Interior espanyol Fernando Grande-Marlaska va demanar un informe a la Prefectura Superior de Policia de Catalunya per esclarir els fets.

La policia ha assegurat que no espiaven Torra però ha reconegut que el 10-N sí que hi havia un dispositiu creat només per a la jornada electoral. Amb aquest subterfugi, la Prefectura Superior de Policia de Catalunya ha redactat l’informe confirmant la tesi inicial del Ministeri que negava qualsevol operatiu al voltant del president.

El mateix Quim Torra ha fet burla de la notícia amb el següent tuit, igual que el seu advocat, Gonzalo Boye, que arribava a la següent conclusió: “O sigui… Que sí que hi va haver policies només que tracten de colar-los com a dispositiu electoral”

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut