Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Salut treballa per revertir el contracte amb Ferrovial

|

- Publicitat -

El Departament de Salut treballa per revertir el contracte amb la filial de Ferrovial per al rastreig de casos de covid-19 i tenir una alternativa “millor i el més aviat possible”, segons han dit fonts de la conselleria d’Alba Vergés. La secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, ja s’ha mostrat aquest matí partidària de revertir l’externalització i prioritzar la gestió “directa” i “pública” dels serveis del Govern. Aquesta contractació ha provocat una nova polèmica entre JxCat i ERC. Presidència assegura que el president de la Generalitat, Quim Torra, va instar dissabte el vicepresident, el republicà Pere Aragonès, i la consellera de Salut a revertir l’adjudicació, però des de Vicepresidència neguen cap conversa en aquest sentit.

Aragonès i Vergés diuen que Torra menteix

Publicitat

Nova polèmica a la Generalitat entre JxCat i ERC. Fonts de la Presidència han assegurat que el cap del Govern, Quim Torra, va instar dissabte el vicepresident, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, a revertir l’adjudicació a Ferrovial. Però des de Vicepresidència neguen cap conversa entre Torra, Aragonès i Vergés on el president reclamés revertir l’externalització del contracte de rastreig de contactes dels positius de Covid-19.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut