Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Roger Español vol fer seure en una mateixa taula els partits independentistes i obligar-los que s’entenguin

|

- Publicitat -

Roger Español, víctima de la violència policial de l’1-O i que va perdre un ull, ha iniciat una recollida de firmes sota el nom “1-O, El Mandat Popular o la cadira autonomista?” que pretén legitimar-lo i donar-li prou pes per a fer quadrar els partits independentistes, fer-los seure en una mateixa taula i obligar-los a trobar punts d’acord.

Publicitat

Assegura que “és una iniciativa totalment personal” que sorgeix “de la mateixa inquietud i del reflex d’una infinitat d’opinions recollides als carrers des de l’1 d’Octubre” i que “està pensada amb la bona i respectuosa intenció d’avançar cap a l’objectiu que a tots/es ens ocupa i preocupa”.

Així doncs, a conseqüència de la falta d’entesa entre els diferents actors polítics independentistes i sobiranistes, es disposa a “contactar i organitzar una trobada amb els representants de tots els partits polítics esmentats, amb la intenció que cadascú exposi les seves idees, dubtes, consells, estratègies, opinions… i poder trobar així aquells punts d’unió que ens permetin avançar”.

Explica que l’objectiu és “avançar sense fixar cap objectiu concret, però coneixedors del resultat on volem arribar”.

Ell mateix ha gravat un vídeo on explica la seva idea:

Et pot interessar  Nova burla de l'Estat espanyol a les víctimes de l'1-O: afirma que els agents que van lesionar Roger Español no van cometre cap delicte
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió