Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Revés de Baños a Echenique sobre la judicialització a Podemos: “Contra el lawfare, Todas Unidas”

|

- Publicitat -

Fonts de Podem han expressat aquest dimecres la seva incredulitat davant la decisió del jutge del cas ‘Dina’, Manuel García Castellón, de demanar al Tribunal Suprem poder investigar el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, per revelació de secrets. “Fa uns dies l’Audiència Nacional reclama a García Castellón que li retorni la condició de perjudicat, i el jutge respon demanar al Suprem que se l’investigui”, han apuntat.

Les clavegueres de l’Estat actuen i, en aquest cas, l’objectiu a batre és el partit de Pablo Iglesias. Una persecució i repressió que els independentistes fa temps que pateixen. Malgrat tot, la formació lila sempre ha girat l’esquena als represaliats catalans i, fins i tot, ha fet el joc a l’Estat.

Publicitat

Davant d’això, Antonio Baños ha etzibat un revés a mà oberta a Pablo Echenique, portaveu de Unidas Podemos al Congreso: “Gràcies per la vostra solidaritat de ferro amb Tamara Carrasco” ironitzava el periodista.

A més, recordava la llarga ombra de repressió que pateix l’independentisme: “I amb l’Adri Carrasco, Pablo Hasel, Valtonyc i, sobretot, amb en Dani Gallardo i els imputats del 23-S.

I acaba fent burla: “Contra el lawfare, Todas Unidas” i hi afegeix el hashtag “#hoyportimañanapormi”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut