Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Restableixen la circulació de trens entre Móra la Nova i Reus després del descarrilament

El descarrilament del tren ha afectat la circulació de l'R15 durant hores

|

- Publicitat -

La circulació de trens entre Móra la Nova i Reus s’ha restablert aquest dimecres al matí prop de les 9.15 hores, després que els tècnics d’Adif hagin completat les tasques de reparació de la infraestructura afectada pel descarrilament d’un tren. Aquest incident va provocar una interrupció en la circulació ferroviària, afectant la línia R15 de Rodalies.

L’incident va tenir lloc dimarts al voltant de les dues del migdia, quan el primer vagó d’un tren de mercaderies sense càrregues perilloses va patir la sortida d’un eix entre les estacions de Marçà-Falset i Els Guiamets. Afortunadament, no es van reportar danys personals com a resultat del descarrilament.

Publicitat

Durant el temps que va romandre tallada la circulació ferroviària, Renfe va mobilitzar els busos necessaris per garantir un servei alternatiu per carretera entre Móra la Nova i Reus, transbordant els passatgers a set trens diferents. Amb la reobertura de la línia, s’espera que la circulació de trens es normalitzi gradualment.

Et pot interessar  Maldecaps a Rodalies: un nou robatori de coure provoca retards de 40 minuts a l'R2 Nord, l'R8 i l'R11
Publicitat

Opinió

Minut a Minut