Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Rebequeria de Ramon Espadaler amb el retorn de Puigdemont a Bèlgica

L'exconseller d'Interior carrega contra el Govern per utilitzar l'escut de la Generalitat

|

- Publicitat -

La figura de Ramon Espadaler és com la del fènix, quan semblava que desapareixeria com Unió Democràtica després de fracassar sonorament en totes les cites electorals on es va presentar el partit -eleccions catalanes del 27 de setembre del 2015 i a les espanyoles del 2015- ha reaparegut amb la formació Units per Avançar, lligada al PSC en les eleccions del 21 de desembre.

El seu retorn a la política també va lligat a una desorientació evident, no només pel fet de passar de representar la burgesia catalana a fer el salt a un partit socialista, sinó també amb el seu empeny en criticar qualsevol notícia que doni la raó als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

Publicitat

Tant és així, que ahir va fer visible la seva rebequeria pel retorn de Puigdemont criticant que el president Quim Torra l’acompanyés amb l’escut de la Generalitat. Segons Espadaler, s’hauria de regular per llei els usos de l’escut de la Generalitat, com també l’himne, la senyera i les festes nacionals.

Et pot interessar  Illa es renta les mans en el 'cas Koldo': admet que va reunir-se una vegada amb Koldo García però afirma que el Ministeri no li va comprar res
Publicitat

Opinió

Minut a Minut