Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Rahola sobre La Sexta: “S’està convertint una jove nazi en una estrella de televisió”

La periodista carrega contra la cadena de televisió espanyola per blanquejar el feixisme

Redacció 19/11/2021

Aquesta setmana, Equipo de Investigación, un dels programes més coneguts de La Sexta, ha anunciat que entrevistarà Isabel Peralta, la falangista que va fer-se famosa pel discurs antisemita i feixista durant un homenatge a la División Azul. “L’enemic és el jueu” és una de les frases més recordades de totes les burrades que va dir.

Pilar Rahola no té pèls a la llengua i ha condemnat aquesta aparició televisiva durant una entrevista concedida a l’Agencia AJN. “S’està normalitzant que una noia, que té el cervell podrit d’odi i que defensa una ideologia que va massacrar a milions de persones, es converteixi en l’estrella dels mitjans de comunicació”, ha afirmat.

Per la periodista catalana, el programa que presenta Gloria Serra està cometent un error greu programant una entrevista amb Peralta: “Els que tenim veu pública hem de ser un observatori permanent dels drets fonamentals”. També considera que a Espanya el tema del nazisme és una assignatura pendent, “potser no s’ha fet els deures amb les víctimes del feixisme espanyol o del franquisme”, ha reflexionat. En aquesta línia, recorda que fins fa dos dies Franco era al seu mausoleu.