Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

[Vídeo] Pilar Rahola revela “l’alta probabilitat” que Jordi Sànchez participi en la taula de diàleg

La periodista defensa que en una taula per resoldre el conflicte, els participants haurien de ser els “màxims dirigents independentistes”, i no convertir-la en una bilateral

Àlex Huguet
Àlex Huguet 12/09/2021

La periodista Pilar Rahola ha revelat que per part de Junts hi ha un debat molt obert sobre si a la taula de diàleg hi haurien de participar dirigents independentistes més enllà de membres del Govern de Catalunya. En una intervenció al programa FAQS de TV3, Rahola ha assegurat que “la probabilitat que Sànchez hi vagi és alta”, defensant que “si es tracta d’una taula de negociació d’un conflicte, no pot ser una reunió de Governs com la bilateral”, i per tant, el que proposa és que hi ha d’haver els “màxims dirigents independentistes”. A més, Rahola també s’aventura a proposar algú de la CUP perquè també hi participés, però assegura que això no es planteja, insistint en la possibilitat que Junts plantegi la participació de Sànchez en la taula.

D’altra banda, la periodista també ha celebrat la gran participació del poble català en la manifestació de la Diada després d’admetre que ella mateixa s’esperava “que punxaríem molt”.