Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigneró assegura que no ha signat el manifest a favor del tàndem Borràs-Turull per la seva “posició institucional”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha argumentat que no ha signat el manifest en favor del tàndem Laura Borràs i Jordi Turull per mantenir la seva “posició institucional”. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, ha dit que la seva feina és coordinar la part de JxCat del Govern i que no ha de signar “aquest tipus de manifest”.

Tot i no pronunciar-se sobre el relleu al capdavant del partit, sí que ha demanat que les persones que vulguin aspirar a aquestes responsabilitats “parlin i arribin a acords”. Després que s’hagi constatat que la taula de diàleg amb l’Estat “no dona fruits”, ha avisat que “més d’hora que tard” s’haurà de passar a la segona fase de la legislatura i constituir una taula de l’independentisme.

Publicitat

Preguntat per si ell vol ser la tercera via dins de Junts, Puigneró ha dit que la seva prioritat és centrar-se en la seva tasca de vicepresident del Govern. “M’agrada el que faig i vull continuar dedicant-me a això fins que el meu partit no m’assigni una altra responsabilitat”, ha afirmat.

I s’ha referit a Carles Puigdemont com “la cola d’enganxar” que uneix l’independentisme. Segons ha afegit, és una decisió personal de l’expresident de la Generalitat no tornar-se a presentar per liderar Junts i ha conclòs que “sempre serà un actiu” pel partit.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut