Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont se’n surt i es queda amb la marca Junts per Catalunya

|

- Publicitat -

El president a l’exili tenia molt clar dues coses a l’hora de trencar amb el PDeCat: per una banda, no volia competir contra les sigles que l’han acompanyat d’ençà que és a l’exili, les de Junts per Catalunya i, per l’altra, el seu desig era poder-les mantenir a tota costa.

Un cop anunciada la formació d’un nou partit, amb data el 25 de juliol, la maquinària de l’entorn del president, amb el suport de la Crida, s’ha posat en marxa per a enllestir a contrarellotge un partit que s’haurà de presentar a les eleccions de la tardor.

Publicitat

Segons explica VilaWeb i que Catalunya Ràdio ja apuntava aquest matí, Puigdemont ho ha aconseguit: ha birlat les sigles de JxCat al PDeCat.

El registre de partits polítics del Ministeri d’Interior espanyol indica que el nou president del partit és Carles Valls Arnó, batlle de Balenyà i afí al president Carles Puigdemont, fins ara, la presidenta inscrita al registre era Laia Canet Sarri, consellera municipal del PDeCat. També s’ha canviat l’adreça, de la Rambla de Catalunya a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Segons el mitjà citat, el PDeCat assegura tenir documents que ‘indiquen’ que no poden fer-se aquests canvis al registre de partits polítics i que prendran les ‘accions que calguin’.

Et pot interessar  Puigdemont farà cada dia un míting a Argelers i posarà 5 o 6 busos per portar-hi els assistents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut