Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Puigdemont se’n fot de la caverna per vincular-lo amb la Xina

Carles Puigdemont, president a l’exili, i un dels advocats dels exiliats, Gonzalo Boye, han fet burla avui a Twitter després que un dels diaris que millor representa la caverna mediàtica […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 27/10/2018
Carles Puigdemont i l’advocat Gonzalo Boye

Carles Puigdemont, president a l’exili, i un dels advocats dels exiliats, Gonzalo Boye, han fet burla avui a Twitter després que un dels diaris que millor representa la caverna mediàtica espanyola, elConfidencial.com, hagi assegurat que el govern català va demanar 11.000 milions a la Xina per a finançar la Catalunya independent.

El rotatiu assegura, a més, que el 2016 hi va haver contactes entre Pere Aragonès, d’ERC i llavors mà dreta d’Oriol Junqueras a la conselleria d’Economia, amb el govern de Pequín.

La reacció de Puigdemont ha estat prendre’s la informació de broma: “Però no havíem quedat que eren els russos” en referència a les informacions, també publicades per la caverna, que asseguraven que Putin i el Kremlin ajudaven els independentistes.

L’advocat Gonzalo Boye ha anat més enllà i ha vinculat la intoxicació de elConfidencial amb la causa judicial espanyola contra la independència: “Si els xinesos ho han pagat tot, d’on s’empesquen l’acusació de malversació?”.

Relacionats