Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Puigdemont envia “molta força” a Torra per la seva vista davant el Suprem

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat legítim exiliat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha enviat “molta força” a l’actual president, Quim Torra, per la vista pública que se celebrarà aquest dijous al Tribunal Suprem (TS) que revisarà la seva condemna a un any i mig d’inhabilitació per un delicte de desobediència en mantenir a la façana del Palau de la Generalitat una pancarta per la llibertat dels presos de l’1-O tot i l’ordre de la Junta Electoral Central (JEC) perquè la retirés.

“Avui, el president de la Generalitat es troba davant la justícia espanyola per exercir un dret fonamental. No ho normalitzem, no deixem que la repressió banalitzi drets fonamentals. Molta força president Quim Torra”, ha expressat Puigdemont en un missatge a Twitter recollit per Europa Press.

Publicitat

Un tribunal de cinc magistrats escoltarà els arguments de la defensa de Quim Torra, que exerceixen els advocats Gonzalo Boye i Isabel Elbal, contra la condemna que li va imposar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobeir la JEC, que li va ordenar retirar la pancarta i un llaç groc durant el període electoral de les eleccions del 28 d’abril del 2019.

Et pot interessar  Quim Torra: “Tot allò que no va ser Armand Obiols ho va ser Mercè Rodoreda”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut