Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Puigdemont carrega contra el Gobierno per les declaracions de la ministra ultra Margarita Robles

|

- Publicitat -

“Fa molta gràcia alguns dels que s’escandalitzen per les declaracions de la ministra ultra Margarita Robles parlant amb orgull del rei i dels militars”, ha comentat Carles Puigdemont, en una piulada al seu compte de Twitter. No és el primer cop que des de Junts critiquen la ministra de Defensa per la seva permissivitat amb el feixisme.

A finals del 2020, JxCat va demanar la compareixença de la ministra perquè prengués mesures després de les imatges d’un grup de soldats de l’Exèrcit fent la salutació nazi entonant una cançó feixista en una caserna de Madrid. I què va fer Robles? Es va negar a investigar el feixisme a l’exèrcit.

Publicitat

En una entrevista pel mitjà espanyolista La Razón ha assegurat que l’independentisme “mai ha estat una amenaça” per l’estabilitat d’Espanya i per la Constitució. Així ho ha afirmat, sense fre, i ha subratllat que l’autodeterminació “no és possible ni en la Constitució, ni en l’àmbit de la Unió Europea”. És evident que l’odi a l’independentisme és vigent a les institucions espanyoles, per més que el Gobierno sigui teòricament progressista. Això mateix ha comentat el president a l’exili: “Quan vinguin les eleccions demanaran el vot per aturar la dreta, i pactaran amb un govern que tornarà a nomenar Robles”.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut