Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Primera acció d’ERC després d’investir Sánchez: 200 preguntes sobre la “repressió” i la “persecució” judicial, policial i política

|

- Publicitat -

ERC ha registrat al Congreso i al Senado una bateria de 200 preguntes per demanar comptes a el nou Gobierno de Pedro Sánchez sobre la “repressió” i la “persecució” judicial, policial i política que, segons ve denunciant, l’Estat ha exercit en Catalunya en els “últims mesos”.

Les preguntes registrades al Congreso porten la signatura de les diputades Montserrat Bassa i Marta Rosique, mentre que l’autor de les plantejades al Senat és el senador Bernat Picornell.

Publicitat

Les qüestions versen sobre assumptes variats que van des de l’actuació policial a Catalunya després de la sentència condemnatòria pel ‘Procés’, a algunes decisions adoptades abans de la sentència per l’Executiu, passant per les declaracions d’un policia nacional a un canal de televisió francès.

Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut