Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 720
La República

Primera acció d’ERC després d’investir Sánchez: 200 preguntes sobre la “repressió” i la “persecució” judicial, policial i política

Es faran al Congreso i al Senado

Avatar
Agències 08/01/2020
Gabriel Rufián, amb altres diputats d'ERC, arribant al Congrés dels Diputats el 4 de gener del 2020 per participar en el debat d'investidura. (Horitzontal)

ERC ha registrat al Congreso i al Senado una bateria de 200 preguntes per demanar comptes a el nou Gobierno de Pedro Sánchez sobre la “repressió” i la “persecució” judicial, policial i política que, segons ve denunciant, l’Estat ha exercit en Catalunya en els “últims mesos”.

Les preguntes registrades al Congreso porten la signatura de les diputades Montserrat Bassa i Marta Rosique, mentre que l’autor de les plantejades al Senat és el senador Bernat Picornell.

Les qüestions versen sobre assumptes variats que van des de l’actuació policial a Catalunya després de la sentència condemnatòria pel ‘Procés’, a algunes decisions adoptades abans de la sentència per l’Executiu, passant per les declaracions d’un policia nacional a un canal de televisió francès.

Relacionats