Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ponsatí: “Sóc eurodiputada i el numeret de la JEC ha estat irrellevant”

|

- Publicitat -

El Parlament Europeu ha reconegut Clara Ponsatí com a eurodiputada a partir de l’1 de febrer. Ponsatí, que es va presentar a les eleccions europees com a número tres per Lliures per Europa, podrà ocupar el seu escó a l’Eurocambra en la sessió plenària del 10 de febrer a Estrasburg, on s’anunciarà formalment que l’entrada de Ponsatí, així com la de la resta de nous eurodiputats pel Brexit, en la sessió plenària.

En una entrevista al programa de TV3 ‘Tot es mou’ Ponsatí ha fet burla de la JEC i del seu nou intent d’impedir que la independentista pogués ser eurodiputada: “Que la JEC hagi fet el seu numeret ha estat irrellevant”.

Publicitat

Sobre el ridícul de l’ens judicial espanyol encarregat de controlar les eleccions a l’Estat, Ponsatí ha reflexionat que “costa d’entendre que els jutges de la JEC no hagin entès el que ha passat” i ha recordat les paraules de Toni Comín que recomanava als magistrats a llegir-se la resolució del TJUE.

Així doncs, ha explicat que durant la setmana que ve farà les gestions protocolàries pertinents i que serà al ple d’Estrasburg del 10 de febrer.

Sobre la possibilitat d’un segon referèndum a Escòcia, indret on resideix, ha explicat que es complicat però possible degut que l’Estat de dret birtànic és molt més consolidat que el de la monarquia espanyola, que “fa figa”.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut