Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Ponsatí reivindica el projecte Primàries davant dels pactes d’ERC i JxCat

“Ara més que mai” afirma a Twitter

Redacció
Redacció 11/07/2019
La consellera d'Ensenyament a l'exili, Clara Ponsatí

Clara Ponsatí, la consellera a l’exili i possible eurodiputada si es consuma el Brexit i es confirmen les estratègies dels advocats de Carles Puigdemont i Toni Comín, ha volgut reivindicar el projecte Primàries amb un tuit.

Primàries Catalunya, que va tenir el suport de l’ANC, pretenia unificar tot l’independentisme en una llista escollida i ordenada per la ciutadania a través d’un procés de primàries però ni JxCat, ni ERC ni CUP s’hi van voler sumar.

Clara Ponsatí va donar suport a Primàries Barcelona, encapçalada per Jordi Graupera, tancant la seva llista. Malgrat els prop de 30.000 vots obtinguts, com que no va superar el llindar electoral del 5%, la llista del filòsof es va quedar sense representació.

L’economista recuperat un tuit seu fet l’endemà de les eleccions municipals del 26 de maig on deia: “Sap greu que Barcelona és Capital de Jordi Graupera no entrin a l’ajuntament de Barcelona. Haurem de reflexionar com fer progressar les idees que representen” i hi ha afegit un “Ara més que mai”.