Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Pícnic per la República vol internacionalitzar les protestes col·lapsant la Sagrada Família

|

- Publicitat -

Ja han passat 4 dies des de la publicació de la venjança en forma de sentència contra l’independentisme de l’Estat espanyol i les protestes, manifestacions, accions i concentracions no minven.

De fet, demà divendres hi ha convocada una vaga general i, a més, és el dia que les Marxes per la Llibertat arriben a Barcelona.

Publicitat

També, el col·lectiu ciutadà i anònim Pícnic per la República va fer mofa amb la següent piulada: “Diuen que als treballadors de la Sagrada Família no els deixen exercir el seu dret a vaga, seria un bon lloc per a fer-hi un pícnic, no?”

I dit i fet, s’ha convocat un esmorzar a l’aire lliure a les portes d’accés al temple, visitat per milers de persones d’arreu del món cada dia.

En declaracions a La República, alguns dels seus coordinadors han explicat que la seguda “s’emmarca sempre sobre la base d’una acció noviolenta” i que tenen “la flexibilitat de l’aigua per evitar els bastons”. També remarquen que “l’objectiu d’aquesta acció és la notorietat internacional” i avisen que han contactat amb periodistes internacionals de mitjans de gran ressò mundial que seran presents a l’acció.

El Pícnic per la República també ha fet viral aquests dies un vídeo on difonen una “típica acció no violenta fàcil de fer a tot arreu”, amb imatges d’una cinquantena de persones creuant el pas de vianants davant la Caserna de la Guàrdia Civil de Puigcerdà tallant la carretera cap a França.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut