Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Paluzie està convençuda que la manifestació “serà un èxit” pels 450.000 inscrits i 1.300 autobusos

La presidenta de l’ANC diu que la manifestació demostrarà “fermesa i determinació” davant “la repressió d’una sentència injusta”

Agències 11/09/2019
Pla mitjà de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, atenent els mitjans de comunicació a Pla de Palau, l'11 de setembre del 2019. (Horitzontal)

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha dit que espera que la manifestació serveixi per fer “una demostració de força” que mostri que l’independentisme està preparat “per afrontar l’embat que vindrà per aquesta sentència injusta, perquè qualsevol sentència serà injusta”. En declaracions als periodistes en l’espai Eines de País del Pla de Palau, Paluzie ha explicat que l’independentisme ha de demostrar “que segueix ferm i que no es deixa vèncer per la repressió i que afronta el que vindrà amb fortalesa i determinació” perquè “el judici i el procés de repressió polític té com a únic objectiu acabar amb el moviment independentista”. La presidenta de l’ANC està convençuda que la manifestació “serà un èxit” “tenint en compte la complexitat d’aquest any” perquè ha explicat que hi ha 450.000 inscrits i arribaran 1.300 autobusos .