Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Oriol Pujol ha ingressat aquesta tarda voluntàriament a la presó de Brians 2

Ho fa després de no presentar recurs a la condemna pel cas de les ITV

|

- Publicitat -

Oriol Pujol ha ingressat voluntàriament aquest dijous a les 16 hores a la presó de Brians 2, segons han explicat fonts de la Secretaria de Mesures Penals del Departament de Justícia. L’Audiència de Barcelona el va condemnar a una pena de dos anys i mig de presó pel cas de les ITV. L’exsecretari general de CDC va demanar substituir l’internament per treballs en benefici de la comunitat, però l’Audiència ho va rebutjar el 9 de gener passat i li va donar deu dies per ingressar a presó. Oriol Pujol no ha presentat recurs contra aquesta decisió i tampoc ha esgotat el termini.

Cal tenir en compte que Oriol Pujol va arribar a un acord amb la Fiscalia. La justícia espanyola volia sí o sí un Pujol entre reixes i va ser la moneda de canvi perquè Oriol Pujol, durant les negociacions, acabés acceptant una pena superior a dos anys (i per tant presó) per evitar que la seva dona també hi hagués d’ingressar. Acceptant la condemna, la seva parella, Anna Vidal, va rebre una pena de 15 mesos de presó substituïble pel pagament d’una multa de 83.000 euros.

Et pot interessar  Sabrià admet que “van fallar coses” a Mas d’Enric perquè l’intern “no hauria d’haver pogut tenir accés” a ganivets
Publicitat

Opinió

Minut a Minut