Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

Núria Llorach, nova presidenta de FORTA

La catalana forma part dels imputats pel jutjat número 13 en el marc de la repressió estatal contra l’1-O

Redacció
Redacció 29/07/2019
Núria Llorach i Boladera, presidenta en funcions de la CORPO

La Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) ha nomenat nova presidenta de la Federació a Núria Llorach i Boladeras, qui succeeix en el càrrec a Andreu Manresa (EPRTVIB-IB3), que ha estat al capdavant de FORTA durant el primer semestre de l’aquest any, segons informa l’associació.

Llorach és l’actual vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’empresa pública que gestiona els canals de Televisió de Catalunya (TV3, 3/24, Esport3, 33, Super3 i TV3HD ), les emissores de Catalunya Ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat) i els mitjans digitals de la CCMA.

Víctima de la repressió estatal

Llorach és una de les 30 persones processades pel jutjat número de 13 de Barcelona i que viuen un autèntic calvari ple d’ansietat i preocupació i que també afecta les seves famílies i persones properes per culpa de l’embargament de diners. Llorach, juntament amb Vicent Sanchís i Saül Gordillo, està acusada de desobediència. El jutjat va imposar una fiança per a tots ells de 5,8 milions d’euros, sufragada per la Caixa de Solidaritat. Tot i això, l’Estat els va buidar els comptes corrents fent passar, en alguns casos, penúries econòmiques a les famílies.

Relacionats