Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Núria Llorach, nova presidenta de FORTA

|

- Publicitat -

La Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) ha nomenat nova presidenta de la Federació a Núria Llorach i Boladeras, qui succeeix en el càrrec a Andreu Manresa (EPRTVIB-IB3), que ha estat al capdavant de FORTA durant el primer semestre de l’aquest any, segons informa l’associació.

Llorach és l’actual vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’empresa pública que gestiona els canals de Televisió de Catalunya (TV3, 3/24, Esport3, 33, Super3 i TV3HD ), les emissores de Catalunya Ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat) i els mitjans digitals de la CCMA.

Publicitat

Víctima de la repressió estatal

Llorach és una de les 30 persones processades pel jutjat número de 13 de Barcelona i que viuen un autèntic calvari ple d’ansietat i preocupació i que també afecta les seves famílies i persones properes per culpa de l’embargament de diners. Llorach, juntament amb Vicent Sanchís i Saül Gordillo, està acusada de desobediència. El jutjat va imposar una fiança per a tots ells de 5,8 milions d’euros, sufragada per la Caixa de Solidaritat. Tot i això, l’Estat els va buidar els comptes corrents fent passar, en alguns casos, penúries econòmiques a les famílies.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut