Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Nogueras acusa Sánchez de vulnerar sistemàticament els drets fonamentals amb l’espionatge a l’independentisme 

La portaveu de Junts contraposa els privilegis i la impunitat del rei fugat amb la repressió que pateixen els polítics catalans

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Miriam Nogueras, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “vulnerar sistemàticament” els drets fonamentals amb espionatge a polítics, periodistes i advocats, fet que incompleix tractats internacionals, ha dit, i ignora el dret europeu.

La portaveu de Junts ha contraposat els privilegis i la impunitat del rei fugat amb la repressió als polítics catalans. “Mentre els corruptes poden venir al regne d’Espanya per participar en regates”, ha dit en referència a la visita del rei emèrit, Joan Carles I, a Sanxenxo, “els polítics catalans segueixen perseguits i a l’exili”. “Els valors que vostès estan venent són fum, com també ho són els 50.000 habitatges de la Sareb per a famílies necessitades, igual que les que avui ha anunciat”.

Publicitat

Nogueras també ha posat en dubte el suport de l’Estat a Ucraïna, perquè a més de “multiplicar les importacions de gas rus” encara no ha explicat perquè permet que passin per aigües espanyoles vaixells russos que mouen prop de Ceuta milions de barrils.

Et pot interessar  PSOE i Podem boicotegen la comissió sobre l'Operació Catalunya al Congrés i només se citarà Villarejo i l'expresident del BPA
Publicitat

Opinió

Minut a Minut