Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Més detalls sobre l’espionatge a Pedro Sánchez: Va coincidir amb els indults i la crisi amb Rabat

|

- Publicitat -

La Moncloa ha anunciat que els telèfons del president espanyol, Pedro Sánchez, i la ministra de Defensa, Margarita Robles, han estat infectats amb el programari Pegasus. Concretament, el maig i juny de 2021, una data que coincideix amb el moment en què Sánchez havia de decidir si indultava els líders independentistes, com recorda Público.

El 28 de maig el cap de l’executiu espanyol es mostrava a favor de “la mesura de gràcia” als polítics catalans i el 21 de juny anunciava que s’aprovarien els indults en el següent Consell de Ministres.

Publicitat

Així mateix, aquell mes va estar marcat per l’escalada de tensió amb el Marroc que va suposar una arribada massiva de migrants a Ceuta. Va ser la resposta del regne de Mohamed VI a l’ingrés en un hospital espanyol i sota identitat falsa del líder del Front Polisario, Brahim Gali.

Com hem explicat, aquesta informació ha despertat les presses del Gobierno, qui havia ignorat i justificat l’espionatge massiu a l’independentisme.

 

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut