Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Mastegot de Ponsatí al Govern per demanar presó contra independentistes

|

- Publicitat -

L’organització antirepresiva de l’esquerra independentista, Alerta Solidària, que ajuda als activistes per la llibertat de Catalunya davant la repressió, ha publicat avui una informació que torna a assenyalar les incongruències del Govern efectiu de JxCat i ERC.

Segons Alerta Solidària, la Generalitat va de la mà de la Fiscalia i tornen a demanar presó contra independentistes. “El súmmum de la hipocresia: la Generalitat reclama presó per a manifestants del dia de la investidura avortada d’en Puigdemont”, una petició que titllen de “vergonya”.

Publicitat

La consellera legitima a l’exili i ara flamant eurodiputada, Clara Ponsatí, no s’ho ha pensat dues vegades i ha etzibat un mastegot als responsables del Govern de la Generalitat per aquesta situació. Enllaçant el tuit d’Alerta Solidària, Posatí cita directament al MH president Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès així com el responsable polític dels Mossos d’Esquadra, el conseller d’interior Miquel Buch. La consellera a l’exili els pregunta “I doncs?”.

Et pot interessar  Denuncien l'actuació "repressiva" de la Generalitat que vol ratificar la pena dels condemnats per protestes a Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut