Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Marta Sibina s’incorpora al govern del Consell per la República

|

- Publicitat -

El Consell per la República Catalana acaba d’anunciar amb un comunicat que amplia el seu Consell de Govern. D’ara endavant, hi incorpora 4 persones noves amb una clara voluntat d’eixamplar la representativitat al consell cap a l’esquerra. De fet, s’explica que “amb aquestes incorporacions, el Consell per la República Catalana fa un pas més en la seva voluntat d’ampliar la seva transversalitat ideològica”.

Els següents quatre nous membres al seu Consell de Govern són Marta Sibina, exdiputada al Congreso amb Podemos i ara de Som Alternativa, juntament amb Albano Dante Fachín. També s’hi incorpora el secretari general de la Crida Nacional, Toni Morral, actual diputat al Parlament i que va ser alcalde de Cerdanyola del Vallès per ICV.

Publicitat

També hi ha la diputada independent de JxCat, Aurora Madaula, doctora en història contemporània per la Universitat de Barcelona i membre del col·lectiu Acció per la República. Per acabar, Carme García, directora General de Memòria Democràtica al Govern de la Generalitat de Catalunya (gener 2016 al gener 2019) exdiputada a Madrid per ICV i membre durant dos anys del Secretariat Nacional de l’ANC.

El Consell de Govern celebrarà la seva pròxima reunió presencial el divendres 26 de juliol a la Casa de la República de Waterloo, a partir de les 10h del matí i durant tot el dia. Aquell mateix dia, el Consell de Govern, a part de la seva reunió interna, farà també dues reunions de treball: una amb Lluís Llach i Jordi Domingo, President i Secretari, respectivament, del Consell Impulsor del Forum Civic i Social pel Debat Constituent i una altra amb el MHP President de la Generalitat Quim Torra.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut