Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Malestar al cos de Bombers de Rubí per l’incendi mortal: l’únic camió d’aigua que hi havia al parc està avariat des de fa setmanes

|

- Publicitat -

El matí d’aquest dimecres, 22 de març, tres persones i la seva mascota han mort a causa de l’incendi que s’ha originat al primer pis del bloc d’habitatges on residien, al carrer Saragaossa, a Rubí (Vallès Occidental). Ara, la periodista especialitzada en successos Anna Punsí, ha avançat que hi ha malestar al cos de Bombers perquè, en el moment en què s’ha rebut l’avís de l’incendi, a les 06:56 del matí, l’equip de matins no disposava de cap camió d’aigua per atendre la incidència. Dos camions s’havien desplaçat fins a l’A2 per atendre un accident, i el tercer camió, que sí que estava al parc, no pot utilitzar-se perquè fa setmanes que està avariat.

Fonts d’Interior han matisat que “els dos camions de l’accident s’han desplaçat a l’incendi igual com Bombers dels parcs de Terrassa i Cerdanyola”. Segons exposa la periodista, entre que han rebut l’avís i han arribat al lloc han passat només 15 minuts, i en tan sols 4 minuts han extingit el foc.

Publicitat

Així i tot, els Bombers que havien entrat al Parc de Rubí abans de les 7 del matí “han vist impotents que entrava l’avís de foc a la ciutat a les 6:56 i no han pogut anar-hi perquè el camió que quedava al parc equipat amb mànegues està de baixa amb una avaria”, subratlla Punsí a Twitter.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut