Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Les sorprenents històries dels guanyadors de la rifa de Nadal de 2022 a Catalunya

|

- Publicitat -

La rifa de Nadal d’aquest 2022, que s’ha celebrat el matí del dijous 22 de desembre, ha deixat caure una pluja de milions a diferents pobles catalans, desencadenant una alegria immensa entre les administracions que han repartit els números premiats, els veïns del poble i, sobretot, els guanyadors. Recollim algunes de les sorprenents històries dels afortunats i afortunades quan han sabut que eren els premiats.

La commovedora història d’Ibrahim Cante, un dels premiats a Olot: “Vaig arribar el 2017 amb pastera”

Publicitat

Ibrahim Cante és un dels premiats a Olot, on s’han repartit més de 56 milions d’euros. La història de l’Ibrahim resulta especialment commovedora perquè, tal com ha revelat ell mateix, és la primera vegada que comprava loteria, després d’haver arribat a Catalunya el 2017 amb pastera. Ha assegurat que destinarà els diners a impulsar la seva carrera musical.

Els treballadors de l’Ajuntament de i de la llar d’infants de Ger (Cerdanya)

Una de les guanyadores ha estat Raquel Garcia, que treballa a l’Ajuntament de Ger i que ha dit a l’ACN que estan “molt feliços” amb el premi, que en el seu cas comparteix amb altres companys del consistori. A més, ha detallat que estava atenent una persona a les dependències municipals quan ha rebut la notícia i que, poc després, “tothom ha començat a enviar missatges”. Una altra de les guanyadores, la treballadora de la llar d’infants Betzaida Tribeño, assegura que encara no es pot creure que hagi guanyat un premi de la rifa de Nadal i que quan li han dit ha volgut anar a casa a comprovar-ho perquè no s’ho creia. També ha detallat que els diners seran una “ajuda” per la seva família, ja que, segons explica, podrà donar als seus fills “el que ells volen”.

L’exalcaldessa de Barberà i un treballador de l’obra, entre els premiats amb la grossa de Nadal

Els dècims premiats de Barberà del Vallès s’han venut per finestreta, i els han comprat habituals de la zona, entre ells l’exalcaldessa de la ciutat Sílvia Fuster, que el comparteix amb quatre amigues, i en Buba, un veí de Sabadell originari del Senegal que treballa en una obra propera.

La premiada amb un cinquè premi a Barcelona que volia assegurar-se almenys la devolució

Una de les premiades amb el cinquè premi venut a la plaça Urquinaona de Barcelona ha contat que havia comprat un dècim amb cadascuna de les 10 possibles terminacions per assegurar-se, almenys, la devolució d’un d’ells. L’Elena és clienta habitual de l’administració número 97 de la capital catalana, que ha repartit 9,9 milions d’euros del 36142. Normalment, compra un dècim per Nadal, però aquest any en va comprar 10 de 10 números acabats en 10 xifres diferents. Segons ha explicat a l’ACN, li va dir a l’Anna, la venedora que treballa a l’administració, que triés ella els números. I va ser el 36142, un dels últims cinquens premis cantats, premiat amb 6.000 euros al dècim. Aquesta cèntrica administració n’ha venut 165 sèries.

Les guanyadores d’un cinquè premi a Tarragona que van comprar el dècim fa 2 dies

Quatre amigues van escurar el temps al màxim per comprar els dècims i, contra tot pronòstic, n’han resultat guanyadores. L’administració número 19 ha repartit 7,2 milions d’euros amb part del cinquè premi, el 38454, de la rifa de Nadal. En total, 120 sèries, de les quals 80 han anat a parar a l’establiment Cal Rullo de l’Hospitalet de l’Infant, 30 més a la pastisseria Peña del veïnat de Bonavista i els deu restants els ha venut a finestreta i en un altre establiment del mercat de la ciutat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut