Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

L’emotiva carta de Puigdemont a Salvador Ribot per agrair-li el seu “compromís polític”

|

- Publicitat -

“He demanat permís al MHP Carles Puigdemont per publicar aquesta carta que m’ha adreçat”, ha anunciat l’activista Salvador Ribot, que fa 12 dies que està en vaga de fam pel català. El president exiliat li ha fet arribat un missatge d’esperança i agraïment per “aquesta acció tan coratjosa en defensa del català a l’escola”.

“Ens recordes amb aquesta acció de desobediència no-violenta, un cop més, que tenim davant un Estat espanyol que no té cap mania ni cap escrúpol a l’hora de reprimir-nos i d’esclafar les nostres demandes pacífiques i democràtiques amb les porres i els tribunals”, continua la carta.

Publicitat

El president del Consell per la República també aplaudeix que Ribot lluiti amb un gest “íntim i personal” per la llengua, que és “la columna vertebral de la nostra identitat col·lectiva, però també íntima i personal”. Així mateix, remarca que l’única via per protegir el català és assolir la independència.

Puigdemont aprofita la carta per agrair-li el seu “compromís polític” i la seva “implicació” a l’Assemblea de Representants del Consell per la República. “Sense persones com tu mobilitzades i implicades no podríem tirar endavant ni aspirar a aconseguir la independència”. Finalment, li desitja que pugui concloure la vaga aviat i amb salut.

Et pot interessar  Puigdemont, reelegit president del Consell de la República en una consulta marcada per la baixa participació dels socis
Publicitat

Opinió

Minut a Minut