Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

L’ecologisme aprofita el míting de Pedro Sánchez a Eivissa per protestar contra els jets privats 

El president espanyol acostuma a desplaçar-se amb aeronaus privades com el Falcon per a assistir a actes privats o de partit

|

- Publicitat -

Els ecologistes de la plataforma Eivissa es Rebel·la han protestat aquest dimecres al míting del PSIB-PSOE contra l’ús dels contaminants jets privats, com avança dBalears. L’acte del partit socialista ha comptat amb la presència del secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

L’ecologisme ha aprofitat la presència del president espanyol per “assenyalar qui són els culpables de la crisi climàtica i les emissions de luxe que produeixen els jets privats”. I és que l’aeroport d’Eivissa i el de Palma són els principals receptors d’aquests jets d’ús particular. I no són poques les ocasions en què Sánchez fa ús privat d’aeronaus de l’Exèrcit per desplaçar-se a actes, fins i tot quan no són oficials.

Publicitat

“Els megarrics, que són ara més rics que mai, contaminen el doble que el 50% més empobrit. Gran part de la seva contaminació és causada pels seus viatges de caprici en jets privats i en megaiots”, han denunciat.

Eivissa es Rebel·la agrupa les organitzacions ecologistes Extinction Rebellion, Amics de la Terra, GEN-GOB, Rebel·lió Científica i Eivissa Consciència.

Et pot interessar  El costós i contaminant capritx de Pedro Sánchez: Assisteix al concert de Serrat en Falcon

Publicitat

Opinió

Minut a Minut