Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El costós i contaminant capritx de Pedro Sánchez: Assisteix al concert de Serrat en Falcon

|

- Publicitat -

La hipocresia del president espanyol Pedro Sánchez torna a relluir. Mentre predica sobre la crisi econòmica i climàtica, es desplaça a Barcelona amb l’avió Falcon amb motiu del concert de comiat de Joan Manuel Serrat al Palau Sant Jordi. Aquesta aeronau és extremadament contaminant i cara: s’estima que l’ús de l’aparell suposa un desemborsament d’uns 5.000 euros per hora. A més, Serrat ha fet tres concerts a Madrid i, per tant, l’assistència de Sánchez a Barcelona era prescindible.

Un cop al concert, el president del govern espanyol ha rebut una xiulada per part del públic. També hi eren presents el ministre d’Assumptes Exteriors, José Manuel Albares; el ministre de Cultura, Miquel Iceta i el d’Universitats Joan Subirats, així com la delegada de l’executiu espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay. De la política catalana, hi ha acudit la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el líder del PSC, Salvador Illa. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, hi va anar el dijous.

Et pot interessar  Aragonès creu que no tindria sentit una qüestió de confiança de Sánchez: "No hi ha crisi amb els socis d'investidura"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut