Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Laura Borràs carrega contra les crides a la unitat per part d’ERC: “No és convicció, és gesticulació”

La presidenta de Junts qüestiona la credibilitat d'Aragonès i l'acusa de rebutjar la unitat abans de la pèrdua de diputats al Congrés 

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha criticat que des d’ERC es reclami ara la unitat dels 14 diputats independentistes a Madrid. I és que durant el debat de política general celebrat al Parlament, el president Pere Aragonès ha proposat als d’Albert Batet “dibuixar una nova etapa” per aprofitar la “força” independentista al Congrés.

Aquests suggeriments no han convençut gens l’expresidenta del Parlament. “Seria més creïble si no haguessin rebutjat la unitat dels 23 que hi havia fa 4 anys i de tot l’independentisme”, ha replicat la líder de Junts en un missatge a la xarxa social X (abans Twitter), fent referència a la pèrdua dels 23 diputats independentistes que es van aconseguir el 2019.

Publicitat

Igualment, Borràs ha acusat els d’Aragonès de “trencar el govern de Catalunya” i de vendre fum. “No és convicció, és gesticulació”, ha criticat.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut