Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

L’ANC activa la web de la Diada de l’11-S i de l’1-O

El web ofereix els detalls de les mobilitzacions per reivindicar les dues dates

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha habilitat la web de l’11-S i del Primer d’Octubre per donar informació dels actes per commemorar aquestes dues dates històriques pel poble català. A la pàgina també s’hi poden comprar les samarretes i la bossa amb el lema escollit per la Diada, ‘Via fora’ i consultar el compte enrere amb els dies que queden.

Pel que fa a l’11-S, l’Assemblea ha detallat que hi haurà quatre columnes que sortiran de quatre punts simbòlics diferents de la ciutat de Barcelona: Ciutat de la Justícia, Escola Proa, Estació de Sants i Hisenda. “Aquests punts són enclavaments de denúncia i reivindicació dels drets i les llibertats perdudes pel colonialisme espanyol, i representen els valors fonamentals que tindrà la República Catalana: Llibertat, Llengua, País i Sobirania”, exposen.

Publicitat

L’entitat també informa que moltes assemblees de base estan organitzant autocars per celebrar una Diada massiva a Barcelona: Consulta la teva i vine!

Recuperem l’esperit d’Urquinaona aquest Primer d’Octubre

Aprofitant que es compleixen 6 anys de l’1-O, l’Assemblea fa una crida a recuperar “l’esperit d’Urquinaona”, plaça on va tenir lloc una de les protestes populars més representatives en defensa del referèndum.

“Vam guanyar el referèndum per la independència gràcies a la gent del carrer, volem recordar aquella gesta i reafirmar la voluntat de complir amb el mandat del referèndum, sense oblidar-nos de tots els que han estat víctimes de la violència policial i judicial“, recorden.

Per tot plegat, l’ANC convoca una mobilització diumenge, 1 d’octubre de 2023 a les 11 h del matí amb la intenció de fer “un acte que voldrà plantar la llavor de la no col·laboració”.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell manté l'acte amb Aliança Catalana malgrat la prohibició del Secretariat Nacional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut