Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La unitat anticorrupció dels Mossos creix i incorpora 14 agents més

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra doblaran els efectius de la unitat anticorrupció del cos en el proper mes. Aquest dilluns s’hi han incorporat 9 agents, i el proper 22 de novembre ho faran 5 més, fins a un total de 14. Fins ara, la que s’anomena formalment Unitat Operativa Adjunta tenia 13 efectius.

Els agents que se sumen a aquesta unitat són experimentats i provenen d’altres àrees del cos, segons han explicat a l’ACN fonts d’Interior. Treballaran des del complex central d’Egara, depenent de la Divisió d’Investigació Criminal. El creixement d’aquesta unitat va ser un compromís que va assumir el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, en seu parlamentària.

Publicitat

La notícia d’aquesta incorporació arriba després de setmanes d’informacions periodístiques sobre el cos de Mossos d’Esquadra, incloent les declaracions de l’exconseller d’Interior Miquel Sàmper on assegurava que hi havia comandaments que obstaculitzaven investigacions.

Et pot interessar  Elena critica Marlaska per anul·lar la Junta de Seguretat que ampliava les competències dels Mossos a ports i aeroports
Publicitat

Opinió

Minut a Minut