Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La reflexió de Valtònyc sobre Isabel Peralta i la passivitat d’Espanya davant el feixisme

|

- Publicitat -

Isabel Peralta, la jove falangista que es va fer popular per un discurs antisemita durant un homenatge a la Divisón Azul ha tornat a ser notícia, aquest cop, per plantar-se a l’aeroport de Frankfurt amb una bandera amb l’esvàstica, un clauer nazi, un exemplar del Mein Kampf i un llibre sobre la secció femenina de les joventuts de Hitler.

Les reaccions a les xarxes no s’han fet esperar. Valtònyc, exiliat per la persecució que pateix a l’Estat espanyol, ha compartit una encertada reflexió. “A alguns ens persegueixen a Espanya i ens acullen arreu d’Europa”, ha dit en referència a les nombroses cleques judicials d’Europa a la justícia espanyola, que ha sol·licitat nombroses euroordres contra els independentistes exiliats per tal de retornar-los i engarjolar-los a l’Estat. En el seu cas, pel simple fet d’escriure lletres dissidents en contra de la monarquia

Publicitat

Així mateix, ha fet al·lusió a la permissivitat d’Espanya amb la promoció d’actes i discursos feixistes, intolerables a països com Alemanya i situació que encarna a la perfecció Peralta. “A altres els expulsen d’Europa i gaudeixen d’impunitat a Espanya”, ha sentenciat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut