Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cacen la popular jove neofeixista Isabel Peralta intentant entrar a Alemanya amb símbols nazis

|

- Publicitat -

La jove falangista que es va fer popular arran d’un discurs contra els jueus i que va generar infinitat de mems i burles a la xarxa, ha tornat a fer-ne una de les seves.

Des del diari alemany Der Spiegel expliquen que Peralta va aterrar a l’aeroport de Frankfurt amb l’objectiu de participar en actes de l’extrema dreta alemanya, però la policia la va retenir només trepitjar el país, ja que les autoritats espanyoles els havien advertit del personatge que era la jove. Quan li van registrar les pertinences, i per sorpresa de ningú, la policia va trobar una bandera amb l’esvàstica, un clauer nazi, un exemplar del Mein Kampf i un llibre sobre la secció femenina de les joventuts de Hitler.

Publicitat

Encara amb la intenció de quedar-se a Alemanya, la neonazi va inventar-se l’excusa que col·lecciona objectes sobre el nazisme perquè “estudia història”. Evidentment, se’n va haver de tornar a Espanya amb la cua entre cames, i actualment la policia federal la investiga per difusió de propaganda i fer servir emblemes anticonstitucionals, uns fets que ara se sumen al cas obert contra Peralta per un delicte d’odi pels seus discursos racistes i feixistes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut