Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La premsa espanyola manipula la polèmica reacció del rei durant el nomenament de Petro: “Sí que es va aixecar”

|

- Publicitat -

Alguns mitjans espanyolistes han sortit a la defensiva del rei i contradiuen el vídeo publicat en els últims dies, on mostra que Felipe VI no es va aixecar durant el nomenament del president de Colombia, Gustavo Petro quan va entrar l’espada de Simón de Bolívar, en la cerimònia. Un gest que va fer quedar en ridícul al rei espanyol i va aixecar polseguera, no només en les xarxes socials i en el bloc independentista sinó en els socis del Gobierno, Unides Podem.

Tot i això, la flama encara segueix viva. La premsa espanyola no ha tardat a sortir a la defensiva de Felipe VI i ha manipulat el context d’unes imatges del final de la cerimònia. D’aquesta manera, han pogut dir que el monarca espanyol sí que s’havia aixecat davant l’espasa de Bolívar. Així doncs, es tracta de mitjans com La Vanguardia i El Español que justifiquen que no es va alçar durant l’arribada de l’espasa per un error de protocol.

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut