Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] Felipe VI no amaga la coïssor d’haver de presenciar la possessió del president de Colòmbia i fa el ridícul

|

- Publicitat -

Gustavo Petro és el nou president de Colòmbia, i resulta ser el primer president d’esquerres, amb opcions de poder canviar el tarannà del país sud-americà.

A la possessió del nou president hi han assistit personalitats mundials, inclòs el rei espanyol Felipe VI, però amb un gest molt significatiu ha demostrat com d’incòmode se sentia durant una cerimònia que implicava l’entrega de l’espasa de Bolívar al president, una eina que es va fer servir per combatre l’exèrcit espanyol ja fa més de 200 anys.

Publicitat

En unes imatges es pot comprovar clarament com totes les personalitats s’aixequen del seu seient aplaudint el gest, mentre que Felipe VI es queda assegut i sense aplaudir, fent el ridícul i tornant a demostrar el seu menyspreu a la raó que s’ha imposat a Colòmbia centenars d’anys més tard. Aquest gest no només el deixa en evidència, sinó que ni tan sols el Gobierno “més progressista de la història” n’ha dit res, sent Yolanda Díaz la que ha felicitat Gustavo Petro a les xarxes socials però sense mencionar ni denunciar la rebequeria de Felipe VI.

El blanqueig de la monarquia espanyola mani qui mani al Gobierno torna a fer-se evident.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut