Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La número 2 de Graupera aconsegueix que un dels perfils més influents de l’independentisme tanqui

|

- Publicitat -

Episodi lamentable a les files independentistes. Els ciutadans estem acostumats a la manca d’unitat i a les picabaralles entre sobiranistes, de fet, això no és notícia. Sí que ho és, però, que una discussió política acabi amb un sabotatge al màxim nivell de traïdoria per part d’una independentista contra un altre.

Els fets van passar ahir a la nit quan la número dos del projecte “Primàries” de Jordi Graupera, Maria Vila, es discutia amb un dels perfils més influents i amb més seguidors a Twitter, el CNI Catalunya.

Publicitat

Resulta que per desavinences, Vila va fer una piulada on descobria, suposadament, la identitat d’una de les persones que hi hauria darrere del CNI Catalunya. Per precaució i davant la repressió i virulència demostrada de l’Estat contra tuitaires, el CNI Catalunya, que acumulava centenars de milers de seguidors, ha tancat. Aquest perfil, sempre amb to positiu, animava i promocionava mobilitzacions ciutadanes independentistes arreu dels Països Catalans.

Un cop el CNI Catalunya ha plegat de Twitter, lluny de buscar resoldre la situació, Vila s’ha vantat amb vehemència amb una piulada d’una prepotència que taca greument el projecte Primàries que assegurava que “m’emprenya que gent que conec personalment -i que té carnet de partit- es dediqui a atacar-me per Twitter”. Cal recordar que fa pocs dies, Primàries va anunciar que es presentava a les eleccions Catalanes.

Actualització: Maria Vila ha contactat amb La República per a mostrar el seu desacord amb l’escrit i ho ha fet mitjançant el seu to característic: “aneu errats amb l’article o potser ho heu fet expressament”. En la comunicació ha instat al diari a fer constar que el tuit “celebro que t’hagis donat de baixa” es referia al partit on militava el CNI Catalunya, no Twitter. Així mateix, ha demanat una rectificació.

Et pot interessar  'Alhora', la candidatura conjunta de Ponsatí i Graupera, aconsegueix els avals necessaris per presentar-se al 12-M

Una altra tuitaria influent, la Gallifantes, ha resumit el que ha passat:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut